Här nedanför ser du våra nyheter som vi hade i MAJ 2013. Klicka HÄR för att komma till de senaste nyheterna


Bild: Demin Air Embraer 190

Fly Nonstop börjar trafikera Stockholm Bromma

Det norska marknads och försäljningsbolaget Fly Nonstop börjar den 29 oktober trafikera Kristiansand - Stockholm Bromma. Linjen kommer att trafikeras varje tisdag, torsdag och söndag med en Embraer 190 med plats för 100 passagerare. Fly Nonstop flygningar trafikeras av det hollänska flygbolaget Demin Air. (20130531).

 Foto:AIS Airliners jetstream 32
(Flög tidigare för flyglinjen)
Flyglinjen ställer in trafiken till Stockholm Arlanda - Utökar till Stockholm Bromma

Det svenska marknads och försäljningsbolaget Flyglinjen lägger ner flygtrafiken på linjen Jönköping - Stockholm Arlanda. Flyglinjen har förhoppningar om att återuppta trafiken till Stockholm Arlanda igen tillsammans med en ny operatör i höst. Enligt bolaget så beror orsaken att bolaget att tvingas ställa avgångar på grund av brist av flygplan.

Samtidigt utökas avgångarna till Stockholm Bromma, så enligt bolagt kommer den totala stols kapaciteten att vara ungefär som i dagsläget.

Det svenska flygbolaget NextJet trafikerar även linjen Jönköping - Stockholm Arlanda. (20130527)

Flyglinjen ställer in Visby i sommar

Flyglinjens brist på flygplan innebär även att trafiken till Visby från Jönköping, Örebro samt från Stockholm Västerås inte blir av. Flyglinjen hade planerat att trafikera Visby med en Jetstream 32 med plats för 19 passagerare. (20130528).

SAS utökar trafiken till Vilnius från Stockholm Arlanda

Sedan i april så trafikerar SAS Vilnius från Stockholm Arlanda och från och med den 19 augusti utökar SAS trafiken varje med en avgång varje vardag och söndag. Linjen trafikeras med en SAAB2000 som hyrs in från det svenska flygbolaget Braathens Regional. (20130527).

Braathens Regional SAAB2000 SE-LTX

SAS börjar trafikera Billund & Ålborg från Stockholm Arlanda

I augusti börjar SAS trafikera Billund och Ålborg från Stockholm Arlanda. Den 18 augusti börjar SAS trafikera Billund med två avgångar varje vardag och söndag. Fredagarna är det två avgångar från Billund samt en från Arlanda. På söndagarna är det två avgångar från Arlanda samt en från Billund.

Den 19 augusti börjar SAS trafikera Ålborg med en avgång varje måndag, torsdag, fredag och söndag.

Linjerna kommer trafikeras med inhyrd kapacitet från det svenska flygbolaget Braathens Regional (Fd Golden Air) med en Saab2000 med plats för 50 passagerare. (20130516).


Copyright © 2005-2013 Sveaflyg.com, Alla rättigheter förbehålles.Sveaflyg.com säljer inget utan länkar endast till aktuella företag . Sveaflyg.com använder sig av Cookis klicka HÄR För mer info. Sveaflyg.com kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Senaste uppdatering 2013-06-08 Kontakta oss HÄR