Här nedanför ser du våra nyheter som vi hade i December 2014, Klicka HÄR för att komma till de senaste nyheterna


Foto. NextJet SAAB340 SE-LEP
NextJet stor satsar på Jönköping

NextJet har med nyvaranda trafik på flyglinjen Jököping - Stockholm Arlanda två dagliga avgångar med en BAe ATP som slingas med Halmstad.Från och med den 12 januari kommer linjen att trafikeras med en SAAB340 med tre dubbel avgångar. Från och med 2 mars utökas linjen till att trafikeras med två SAAB340 och upp till 5 dubbel avgångar på vardagar samt med 1 dubbel avgångar på söndagar. (20141223).Direktflyg har överlämnat linjer till AIS Airlines

Det svenska marknads och försäljningsbolaget Direktflyg har överlämnat sina reguljärer trafiklinjer (Borlänge – Göteborg v.v., Borlänge – Malmö v.v. samt Örebro – Malmö v.v.) till det Hollänska flygbolaget AIS Airlines. Bokningar hörs via AIS Airliners hemsida www.aisairlines.se/. Kontaktuppgifterna och adressen till AIS Airlines som till Direktflyg. Direktflyg fortsätter att själva sälja biljetter till den statliga upphandlade linjen Åre/Östersund - Umeå som Direktflyg har avtal till och med den 23 oktober 2015. Samtliga linjer trafikeras med Jetstrem 32. (2014-12-21)


Foto. NextJet SAAB340 SE-LEP
NextJet förändrar tidtabellen till Visby

Det svenska flygbolaget NextJet kommer från den 7 januari att byta tidtabellen på flyglinjen Visby - Stockholm Arlanda. Tidigare har flygplanet börjat trafiken på morgonen från Visby 07:10, nu kommer första flygavgången att starta från Stockholm Arlanda 07:40 och första avgången från Visby är 08:45. Samtidigt drar flygbolaget ner trafiken till två tur och retur måndag - torsdag, tidigare har trafiken trafikerats med tre tur & returer måndag - torsdag.
Sedan tidigare trafikerar även SAS Visby - Stockholm Arlanda samt Gotlandsflyg Visby - Stockholm Bromma. (20141221).

Bild.SAS Airbus 340

SAS börjar trafikera Stockholm Arlanda - Hongkong

SAS startar flyglinjen Stockholm Arlanda – Hongkong under september 2015 och kommer att trafikera den fem gånger i veckan. Det är ännu inte känt vilken flygplanstyp som kommer att användas. (20141218).

.


Copyright © 2005-2015 Sveaflyg.com, Alla rättigheter förbehålles.Sveaflyg.com säljer inget utan länkar endast till aktuella företag . Sveaflyg.com använder sig av Cookis klicka HÄR För mer info. Sveaflyg.com kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Senaste uppdatering 2015-01-15. Kontakta oss HÄR